Bakonyi Tortúra

A Bakonyi Tortúráról^

Ezt a túrát 2015 Márciusában szerveztük meg először. Célunk egy olyan egy hétvégés program kialakítása, amelyben a természettudományok iránt fogékony fiatalok megtalálhatják a saját érdeklődési körüknek megfelelő témát. Túráinkat a Breuer László Oktatóközpontból indítjuk, természetesen a helyhez kötött programok is itt lesznek megtartva. Egy időben több párhuzamos programot indítunk el, a gyerekek ezek közül választhatnak, ki-ki az érdeklődésének megfelelőt. Túráinkon megismerkedhetnek az állatokkal- földön-vízen-levegőben, a tavaszi bükkösök csodálatos növényvilágával, a Bakony geológiájával- évmiliókkal ezelőtt itt élt élőlényekkel, égi tüneményekkel-csillagokkal, bolygókkal. A hétvégi túrák fáradalmainak levezetéséről kézműves program, szabadtéri játék, kivetítős előadások, tábortűz melletti éneklés, formájában gondoskodunk.
Módszereink alapja nem a nagymennyiségű tudásanyag közvetlen átadása. A cél az, hogy a gyermek maga fedezze fel az őt körülvevő szépségeket és kérdezzen rá annak mikéntjére.

Készülődjetek a jelentkezésre, mert kellemes kora nyári időben fog indulni következő táborunk a Magas-Bakonyba! A Tortúra tábor, aminek csak a neve elrettentő, igazából csupa móka és kacagás. Helyszínül idén is a Pangea Egyesület pénzesgyőri oktatóközpontja szolgál, melyről itt tudhatsz meg többet: A 2017. évi Bakonyi Tortúra részletei^

Helyszín: Pénzesgyőr (Magas-Bakony), a Pangea Egyesület Breuer László Oktatóközpontja
Korosztály: Általános iskola felső osztály (10-14 éves)
Időpont: 2017. június 16 – 18. (péntek-vasárnap)
Találkozó: pénteken (06.18.) 16-kor a Déli pályaudvaron, a pénztárak előtt. A veszprémi vonat 16.30-kor indul
Hazaérkezés: ugyanoda érkezünk vasárnap este, fél 7 és 7 óra között

Jelentkezés^

Jelentkezési határidő: 2017. május 26. péntek (a jelentkezési lap itt érhető el)

Tábor díja^

Szállás és étkezés: 8000 Ft+ áfa = 10 160 Ft + útiköltség
(Kedvezményt indoklással Novák Sárinál, vagy Hajnal Imréné Ritánál emailben lehet kérni (novaksaraanna@gmail.com, sunitabor@gmail.com, rita@pangea.hu)
Utalási információk
Kedvezményezett neve: Pangea Egyesület
Kedvezményezett számlaszáma: OTP 11742094-20166315-00000000
Közlemény: Tortúra, Kissün neve (pl. Tortúra, Virág Elek)

Jelentkezéshez töltsd ki a jelentkezési lapot.

További információ^

Ha bármi kérdés lenne, továbbra is állunk rendelkezésre: sunitabor@gmail.com, vagy e-mail-címeken, vagy telefonon (Novák Sári 06 20 4476909)