Avartúrás

Plakát^

 

Az Avartúrásról^

Ezt a túrát 2015 Márciusában szerveztük meg először. Célunk egy olyan egy hétvégés program kialakítása, amelyben a természettudományok iránt fogékony fiatalok megtalálhatják a saját érdeklődési körüknek megfelelő témát. Túráinkat a Breuer László Oktatóközpontból indítjuk, természetesen a helyhez kötött programok is itt lesznek megtartva. Egy időben több párhuzamos programot indítunk el, a gyerekek ezek közül választhatnak, ki-ki az érdeklődésének megfelelőt. Túráinkon megismerkedhetnek az állatokkal- földön-vízen-levegőben, a tavaszi bükkösök csodálatos növényvilágával, a Bakony geológiájával- évmiliókkal ezelőtt itt élt élőlényekkel, égi tüneményekkel-csillagokkal, bolygókkal. A hétvégi túrák fáradalmainak levezetéséről kézműves program, szabadtéri játék, kivetítős előadások, tábortűz melletti éneklés, formájában gondoskodunk.
Módszereink alapja nem a nagymennyiségű tudásanyag közvetlen átadása. A cél az, hogy a gyermek maga fedezze fel az őt körülvevő szépségeket és kérdezzen rá annak mikéntjére.

A 2018. évi Avartúrás részletei^

Helyszín: Breuer László Oktatóközpont és Erdei Iskola
Korosztály: Általános iskola felső osztály (10-16 éves)
Időpont: 2018. október 5-7

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 30. éjfél
Tábor díja: 10160 Ft  + úti költség (1260,-/út a diákjegy Pénzesgyőrbe Budapestről a Népligetből indulunk le együtt)

Utalási információk^

Kedvezményezett neve: Pangea Egyesület
Kedvezményezett számlaszáma:OTP 11742094-20166315-00000000
Közlemény: Avartúrás – táborozó neve

Jelentkezés^

Jelentkezéshez töltsd ki a jelentkezési lapot.

A tábor programja: pénteken megérkezés, éjszakai túra, szombaton és vasárnap szakmai túra, játékok, kézműveskedés, tábortűz.^

További információ^

 

Bombay Bálint
tel.: +36 20/965-6017
e-mail: bombay.balint@pangea.hu