GYIK

Miért készült, hova írjak, ha itt nem kaptam választ a kérdésemre?^

Ez a kérdezz-felelek lista azért készült, mert majd minden évben találkozunk ezekkel a kérdésekkel, illetve a felmerülő problémákkal. A táborozóknak írt levelet pedig már nem tudjuk bővíteni, hiszen így is olyan hosszú, hogy többen el sem olvassák, ez később pedig félreértések forrásává válik. A kérdések egy része a Kissünöknek, egy része a Sünszülőknek szól, a legjobb az lenne, ha közösen böngésznétek végig.
Felméréseinkből az derül ki, hogy évről évre kb. a táborozóink fele újonnan érkezik hozzánk, nekik mindenképp hasznos mindezt elolvasni, de a többedszerre is a Süni tábort választók számára is tanulságos.
Ha esetleg kimaradt valami fontos kérdés, kérjük írjátok meg a sunitabor@gmail.com e-mail címre!

Hogyan támogathatom a tábort?^

Ha gyerekednek tetszett a tábor, jönne a következő évben is, és megteheted, megköszönjük a támogatást.
• Mindig jól jönnek a gyorsan amortizálódó eszközök, akár a szakmai programokhoz, akár a tábori infrastruktúrához. Ha úgy gondolod, hogy valami ilyesmit adnál, keresd Fehérvári Bencét, a Pangea Egyesület elnökét, ő meg tudja majd mondani, hogy tudjuk-e használni. Igyekszünk majd a honlapon is közzétenni, mi mindenre lenne szükségünk.
• Minden évben probléma a táboros beszerzőautó kérdése, ha 26 napra nélkülözni tud valaki egy dobozos kisteherautót (3,5 tonnásnál nem nagyobbat), esetleg olcsón bérbe adná nekünk (számlával), nagy segítség lenne. De segítség, ha valaki a tankolásban tud segíteni pl. üzemanyagkártyával.
• Mindenki, akinek jövedelme van, adózik. Az adóbevallás elkészítésénél rendelkezhetünk adónk egy százalékának sorsáról. A tábort szervező Pangea Egyesület jogosult az 1 %-ok fogadására, adószámunk: 19263164-2-19, köszönjük, ha bennünket támogatsz. 2012-ben erre használtuk az 1%-okból befolyó összeget:

Nézd meg, ide megy az 1%-od nálunk!