Révfalusi Csongor

Feladat: Papa

Őszintén megmondva nem nagyon emlékszem az első Süni táboromra. Tudom, hogy egy 8 éves, nagyon pici gyerek voltam, aki imádott a szabadban játszani, és bármit megevett, amit elé raktak. Ez a 2 tulajdonság az elkövetkező években csak megerősödött bennem, és minden egyes évben azt eredményezte, hogy a kedvenc 9 napomon egy meleg, büdös sátorban aludtam valamelyik testvéremmel, akikkel 2 percet nem bírtunk ki veszekedés nélkül, és eszméletlenül jól éreztem magamat.
Azóta eltelt 12 év, és szerencsésnek mondhatom magamat annyira, hogy tavaly, egy pár év kihagyás után ismét átélhettem ezt a páratlant élményt. Azt vettem észre, hogy ennyi idő után ugyanannyira tudom élvezni a délelőtti túrázásokat, a délutáni nagy játékokat, és valahogy a kondérban főzött ételek sem lettek kevésbé finomak. Emellett nagysünként kiváló érzés látni a gyerekeket ugyanazt az élményt átélni, ami nekem is megadatott gyermekkoromban.
Ha megkérdezik tőlem, miért is csinálom ezt, általában csak annyit tudok mondani: Mert egyszerűen élvezem minden egyes percét ennek a 9 napnak.

Comments are closed.