Kovács Mátyás

Tábori poszt: Táborvezető, szervező, beszerző

Az életünkben az éveket mindig tábortól táborig számoljuk mi Nagysünök, és minimum annyira várjuk a következőt, mint ti.
Egész évben azon dolgozunk, hogy mire újra itt a tábor minden készen álljon, arra, hogy a nyár legszebb 20 napját tölthessem a szabadban veletek.
Kevés ember hiszi el, ha azt mondom, hogy ez a 20 nap, üvöltő, rohangáló, nevető 100 gyerekkel a legjobb „nyaralás”.
Itt kilépsz a mindennapok pörgéséből, a városból, kötelezettségekből, és eggyé válsz a természettel, vele kelsz, fekszel, lélegzel minden nap, ami olyan nyugalmat ad, amit semmi más nem tud pótolni.
Amióta pirospozsgás gyerekként megjelentem a táborban, azóta egy ilyen “nyaralást” se hagytam ki. Nagy öröm, hogy már évek óta vezethetem és szervezhetem nektek a tábort, egy olyan csapattal, akiknél barátságosabb, lelkesebb, és összetartóbb társaságot nehéz találni. Csodás látni, hogy egy ilyen társasággal tudjuk nektek átadni a természetről a tudást, azt hogy figyeljünk, miben hol élünk, és óvjuk ezt. És minden évben látni, hogy mennyi új ismerettel mentek haza a táborból, és tudom, hogy már ti is figyeltek a mindennapokban, hogy óvjuk a Földet, amin élünk.

Comments are closed.