Jelentkezés

A Nagysünök nagy-nagy szeretettel várnak Titeket az idei Süni- és Sündörgő táborba. Az alábbi rövid jelentkezési lap kitöltését követően küldünk Nektek egy automatikus válaszlevelet, melyben a táborainkhoz tartozó részletes jelentkezési adatlapokat találjátok majd. Kérjük, hogy a Nektek megfelelőt Szüleitekkel együtt töltsétek majd ki. Ha ez a levél nem érkezett meg, kérjük jelentkezzetek újra.

Reméljük, így egyszerűsödik majd a jelentkezés folyamata, hiszen nem kell egyszerre minden kérdést egyből megválaszolnotok, viszont biztosítva lehettek arról, hogy nem maradtok le a táborról.

Szóval kérjük, hogy töltsd ki az előzetes jelentkezési adatlapot alább. Figyelj, hogy a megadott e-mail cím helyes legyen, mert ide megy ki automatikus válaszlevelünk a további teendőkkel. Jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha kitöltötted a visszaigazoló e-mailben található részletes jelentkezési lapot és befizetted a tábordíjat. Ha bármi kérdésed van, ezeken az elérhetőségeken megtalálsz minket: Kapcsolat.

Hamarosan találkozunk!

Nagysünök

Több jelentkezést nem fogadunk el.
Letölthető dokumentumok:
Süni és Sündörgő tábor meghívója – 2016
Süni és Sündörgő tábor – útmutató – feltételek – 2016