Mészáros Zsuzsanna

Mészáros Zsuzsanna vagyok 2001-ben voltam először sünitáborban az utolsó tábori élményem óta vágyom rá hogy újra mehessek!
Becenév :Nyunyi
Tábori posztok:mama,lekváros kenyér kenő,tábortűzi éneklő
Életben :zeneterápiával és zene/dal szerzéssel foglalkozom.Marge néven előadóként énekelek.
Hobby: szerelemesnek lenne mindenbe ami inspirál és szép

Read More

Molnár Kata

Becenév: Kata
Tábori posztok: 15 évnyi sátras táboros tapasztalattal a hátam mögött kerültem 2012-ben a Süni táborba, mint Néprajzos szaki.
Életben: A Gödöllői Waldorf Iskola végzős osztályában tanulok, és Szegedre készülök gyógypedagógia szakra.
Hobbi: Szabadidőmben szappanokat, krémeket, bon-bonokat készítek vagy kertészkedek. Nyaraimat jórészben különböző szervezeteknél önkénteskedéssel töltöm.

Read More

Korpics Dániel

Becenév:Tarzan
Tábori posztok: 2000 körül kezdtem el járni a táborba, majd lett belőlem sündörgő és nagysünsegéd is. Botanikus szakisegéd voltam, de mást is szívesen vállalok
Életben: A Pécsi Orvostudományi Egyetem elsőéves medikusa vagyok
Hobbi: Olvasás, rajzolás, faragás, mindenféle nyelvek (egy saját is), sünitábor et caetera…

Read More

Szabó Lívia

Becenév: Livi
Tábori posztok: a konyhán segédkeztem a 2012-es Sündörgő táborban
Életben: 2011-ben végeztem az EKF-en Pedagógia-Ének-zene szakon, jelenleg az ELTE-n tanulok Zeneterápiát, zongorát is tanítgatok
Hobbi: ZENE minden mennyiségben…ének, zongora, utazgatás, túrázás minden formája, kertészkedés, főzőcskézés, kézműveskedés, olvasás

Read More

Kovács Mátyás

Becenév: Matyi
Tábori poszt: Táborvezető, szervező

Kissünként kezdtem a tábort aztán voltam túlélés szakisegéd, aztán évekig papa. Közben vettem át a Sündörgő tábor vezetését, és lettem elnökségi tag. A táboron keresztül ismerkedtem meg a Pangeával, és a pénzesgyőri oktató központtal ahol hétvégenként szoktam önkéntes munkát végezni.
Életben: Egy budapesti startup cégnél dolgozom, miközben egyetemen tanulok.
Hobbi:  Szeretek kirándulni, a természetben tevékenykedni, legyen az futás, munka vagy szórakozás.

Read More

Bombay Bálint

Becenév: Bálint
Tábori posztok: Először 1996-ban még kissünként vettem részt a süni táborban. Azóta minden évben, 2001 óta pedig már nagysünként az állatos programok, legfőképp a madarász program szakijaként tevékenykedek. (A táborokban igyekszem/szünk felkelteni a gyerekek érdeklődését, megszerettetni velük az őket körülvevő természeti értékeket, hiszen ez az első lépés, hogy a későbbiekben odafigyeljenek, védeni is tudják környezetüket. “Egyfajta gyerekbutítók” vagyunk.)
Életben: A Gödöllői SZIE KTI KGA szakán végeztem, egy évig a Magyar Természettudományi Múzeumban dolgoztam önkéntesként, jelenleg pedig a WWF Magyarország munkatársaként dolgozom.
Hobbi: madarászat, rajzolás, festés, preparálás, gitár

Read More