Mészáros Zsuzsanna

Mészáros Zsuzsanna vagyok 2001-ben voltam először sünitáborban az utolsó tábori élményem óta vágyom rá hogy újra mehessek!
Becenév :Nyunyi
Tábori posztok:mama,lekváros kenyér kenő,tábortűzi éneklő
Életben :zeneterápiával és zene/dal szerzéssel foglalkozom.Marge néven előadóként énekelek.
Hobby: szerelemesnek lenne mindenbe ami inspirál és szép

Read More

Korpics Dániel

Becenév:Tarzan
Tábori posztok: 2000 körül kezdtem el járni a táborba, majd lett belőlem sündörgő és nagysünsegéd is. Botanikus szakisegéd voltam, de mást is szívesen vállalok
Életben: A Pécsi Orvostudományi Egyetem elsőéves medikusa vagyok
Hobbi: Olvasás, rajzolás, faragás, mindenféle nyelvek (egy saját is), sünitábor et caetera…

Read More

Kovács Mátyás

Tábori poszt: Táborvezető, szervező, beszerző

Az életünkben az éveket mindig tábortól táborig számoljuk mi Nagysünök, és minimum annyira várjuk a következőt, mint ti.
Egész évben azon dolgozunk, hogy mire újra itt a tábor minden készen álljon, arra, hogy a nyár legszebb 20 napját tölthessem a szabadban veletek.
Kevés ember hiszi el, ha azt mondom, hogy ez a 20 nap, üvöltő, rohangáló, nevető 100 gyerekkel a legjobb „nyaralás”.
Itt kilépsz a mindennapok pörgéséből, a városból, kötelezettségekből, és eggyé válsz a természettel, vele kelsz, fekszel, lélegzel minden nap, ami olyan nyugalmat ad, amit semmi más nem tud pótolni.
Amióta pirospozsgás gyerekként megjelentem a táborban, azóta egy ilyen “nyaralást” se hagytam ki. Nagy öröm, hogy már évek óta vezethetem és szervezhetem nektek a tábort, egy olyan csapattal, akiknél barátságosabb, lelkesebb, és összetartóbb társaságot nehéz találni. Csodás látni, hogy egy ilyen társasággal tudjuk nektek átadni a természetről a tudást, azt hogy figyeljünk, miben hol élünk, és óvjuk ezt. És minden évben látni, hogy mennyi új ismerettel mentek haza a táborból, és tudom, hogy már ti is figyeltek a mindennapokban, hogy óvjuk a Földet, amin élünk.

Read More

Bombay Bálint

Feladat: Szaki (Egyesületi elnök)
Én 10 évesen voltam először Süni táborban, és akkora élményt jelentett, hogy azóta minden évben ez jelenti a nyaralást, a legmeghatározóbb nyári programot. Azóta már kisfiam is követi ezt a példát, kedvenc tábora a Süni. Ezek a táborok valóban megváltoztatják a gyerekek gondolkodásmódját, és egy olyan közösséget teremtünk, ami egy életre szól. Eshet az eső, lehet fogvacogtató hideg, meg őrületes kánikula, jól eltévedhetünk, megcsíphet a darázs… minden élményre egy jó kis kalandként emlékszünk vissza. Hiába, no, a Süni Tábor a legjobb buli!
Én személy szerint nemcsak a társaság miatt járok vissza, hanem mert a környezeti nevelésnek ez a legfantasztikusabb módja: az erdőkről az erdőkben kell beszélgetni.
És így megmenthetjük a Földet.” 

Read More