Hargitai Dániel

Becenév: Dani
Tábori posztok: azt hiszem 2000-ben kezdődött a kis történetünk 🙂 akkor papa,majd 2001-ben is papa és 2002-ben konyha. Valamint tábori gitároló és TavaszvagyŐszvagyTélvagyNyár felelős.
Életben: 2009-ben végeztem fogorvosként Debrecenben, három év munka és tanulás után, immáron szakorvosként tevékenykedem, jelenleg Írországban. Nagyon sokat gondolok a süni táborra még annyi év után is és remélem, hogy még fog úgy alakulni az életem, hogy felvehessem valaha a fonalat és ott folytathassam, ahol annak idején abba maradt.
Hobbi: Kéktúra őrület, Fixi, Írország felfedezése.

Read More

Dombi Eszter

Becenév: Eszti
Tábori posztok: 2008-ban kezdtem sündörgőként, majd pár év múlva hívtak nagysün segédnek. Most “vadas” szaki segéd vagyok a sünitáborban.
Életben: Jelenleg a Szent István Egyetem hallgatója vagyok, és ha minden igaz Vadgazda mérnökként fogok végezni 🙂
Hobbi: Bármi amit természetben lehet csinálni, zene, tánc, Pénesgyőr

Read More

Dombi Anna

Becenév: Anna
Tábori posztok: 2007 óta különböző méretű sün vagyok: kissün, sündörgő és most már 2012 ben sünsegéd voltam, azon belül is konyhás
Életben: gimnazista vagyok, semmi izgi
Hobbi: playback színház, falmászás, rajzolás

Read More

Mészáros Zsuzsanna

Mészáros Zsuzsanna vagyok 2001-ben voltam először sünitáborban az utolsó tábori élményem óta vágyom rá hogy újra mehessek!
Becenév :Nyunyi
Tábori posztok:mama,lekváros kenyér kenő,tábortűzi éneklő
Életben :zeneterápiával és zene/dal szerzéssel foglalkozom.Marge néven előadóként énekelek.
Hobby: szerelemesnek lenne mindenbe ami inspirál és szép

Read More

Molnár Kata

Becenév: Kata
Tábori posztok: 15 évnyi sátras táboros tapasztalattal a hátam mögött kerültem 2012-ben a Süni táborba, mint Néprajzos szaki.
Életben: A Gödöllői Waldorf Iskola végzős osztályában tanulok, és Szegedre készülök gyógypedagógia szakra.
Hobbi: Szabadidőmben szappanokat, krémeket, bon-bonokat készítek vagy kertészkedek. Nyaraimat jórészben különböző szervezeteknél önkénteskedéssel töltöm.

Read More

Korpics Dániel

Becenév:Tarzan
Tábori posztok: 2000 körül kezdtem el járni a táborba, majd lett belőlem sündörgő és nagysünsegéd is. Botanikus szakisegéd voltam, de mást is szívesen vállalok
Életben: A Pécsi Orvostudományi Egyetem elsőéves medikusa vagyok
Hobbi: Olvasás, rajzolás, faragás, mindenféle nyelvek (egy saját is), sünitábor et caetera…

Read More

Szabó Lívia

Becenév: Livi
Tábori posztok: a konyhán segédkeztem a 2012-es Sündörgő táborban
Életben: 2011-ben végeztem az EKF-en Pedagógia-Ének-zene szakon, jelenleg az ELTE-n tanulok Zeneterápiát, zongorát is tanítgatok
Hobbi: ZENE minden mennyiségben…ének, zongora, utazgatás, túrázás minden formája, kertészkedés, főzőcskézés, kézműveskedés, olvasás

Read More

Kovács Mátyás

Becenév: Matyi
Tábori poszt: Táborvezető, szervező

Kissünként kezdtem a tábort aztán voltam túlélés szakisegéd, aztán évekig papa. Közben vettem át a Sündörgő tábor vezetését, és lettem elnökségi tag. A táboron keresztül ismerkedtem meg a Pangeával, és a pénzesgyőri oktató központtal ahol hétvégenként szoktam önkéntes munkát végezni.
Életben: Egy budapesti startup cégnél dolgozom, miközben egyetemen tanulok.
Hobbi:  Szeretek kirándulni, a természetben tevékenykedni, legyen az futás, munka vagy szórakozás.

Read More

Bombay Bálint

Becenév: Bálint
Tábori posztok: Először 1996-ban még kissünként vettem részt a süni táborban. Azóta minden évben, 2001 óta pedig már nagysünként az állatos programok, legfőképp a madarász program szakijaként tevékenykedek. (A táborokban igyekszem/szünk felkelteni a gyerekek érdeklődését, megszerettetni velük az őket körülvevő természeti értékeket, hiszen ez az első lépés, hogy a későbbiekben odafigyeljenek, védeni is tudják környezetüket. “Egyfajta gyerekbutítók” vagyunk.)
Életben: A Gödöllői SZIE KTI KGA szakán végeztem, egy évig a Magyar Természettudományi Múzeumban dolgoztam önkéntesként, jelenleg pedig a WWF Magyarország munkatársaként dolgozom.
Hobbi: madarászat, rajzolás, festés, preparálás, gitár

Read More

Ferenczy Bálint

Becenév:Fery
Tábori posztok: Két évig mamasegédkettem, idén pedig remélhetőleg zenés szaki leszek, vagy papaként is bevethető vagyok.
Életben: A Pesthidegkúti Waldorf iskola gimnáziumi részlegében tevékenykedek aktív tanuló ként.
Hobbi: 7 éve vívok a vasas sc-ben, 2 éve már nem versenyszerűen. Továbbá Csellón gitáron és basszusgitáron játszom. Van egy bandám is (SEZLONY) ahol a basszusgitározáson kívül énekelek is.

Read More