Hargitai Dániel

Becenév: Dani
Tábori posztok: azt hiszem 2000-ben kezdődött a kis történetünk 🙂 akkor papa,majd 2001-ben is papa és 2002-ben konyha. Valamint tábori gitároló és TavaszvagyŐszvagyTélvagyNyár felelős.
Életben: 2009-ben végeztem fogorvosként Debrecenben, három év munka és tanulás után, immáron szakorvosként tevékenykedem, jelenleg Írországban. Nagyon sokat gondolok a süni táborra még annyi év után is és remélem, hogy még fog úgy alakulni az életem, hogy felvehessem valaha a fonalat és ott folytathassam, ahol annak idején abba maradt.
Hobbi: Kéktúra őrület, Fixi, Írország felfedezése.

Read More

Dombi Eszter

Becenév: Eszti
Tábori posztok: 2008-ban kezdtem sündörgőként, majd pár év múlva hívtak nagysün segédnek. Most “vadas” szaki segéd vagyok a sünitáborban.
Életben: Jelenleg a Szent István Egyetem hallgatója vagyok, és ha minden igaz Vadgazda mérnökként fogok végezni 🙂
Hobbi: Bármi amit természetben lehet csinálni, zene, tánc, Pénesgyőr

Read More

Dombi Anna

Becenév: Anna
Tábori posztok: 2007 óta különböző méretű sün vagyok: kissün, sündörgő és most már 2012 ben sünsegéd voltam, azon belül is konyhás
Életben: gimnazista vagyok, semmi izgi
Hobbi: playback színház, falmászás, rajzolás

Read More

Mészáros Zsuzsanna

Mészáros Zsuzsanna vagyok 2001-ben voltam először sünitáborban az utolsó tábori élményem óta vágyom rá hogy újra mehessek!
Becenév :Nyunyi
Tábori posztok:mama,lekváros kenyér kenő,tábortűzi éneklő
Életben :zeneterápiával és zene/dal szerzéssel foglalkozom.Marge néven előadóként énekelek.
Hobby: szerelemesnek lenne mindenbe ami inspirál és szép

Read More

Korpics Dániel

Becenév:Tarzan
Tábori posztok: 2000 körül kezdtem el járni a táborba, majd lett belőlem sündörgő és nagysünsegéd is. Botanikus szakisegéd voltam, de mást is szívesen vállalok
Életben: A Pécsi Orvostudományi Egyetem elsőéves medikusa vagyok
Hobbi: Olvasás, rajzolás, faragás, mindenféle nyelvek (egy saját is), sünitábor et caetera…

Read More

Kovács Mátyás

Tábori poszt: Táborvezető, szervező, beszerző

Az életünkben az éveket mindig tábortól táborig számoljuk mi Nagysünök, és minimum annyira várjuk a következőt, mint ti.
Egész évben azon dolgozunk, hogy mire újra itt a tábor minden készen álljon, arra, hogy a nyár legszebb 20 napját tölthessem a szabadban veletek.
Kevés ember hiszi el, ha azt mondom, hogy ez a 20 nap, üvöltő, rohangáló, nevető 100 gyerekkel a legjobb „nyaralás”.
Itt kilépsz a mindennapok pörgéséből, a városból, kötelezettségekből, és eggyé válsz a természettel, vele kelsz, fekszel, lélegzel minden nap, ami olyan nyugalmat ad, amit semmi más nem tud pótolni.
Amióta pirospozsgás gyerekként megjelentem a táborban, azóta egy ilyen “nyaralást” se hagytam ki. Nagy öröm, hogy már évek óta vezethetem és szervezhetem nektek a tábort, egy olyan csapattal, akiknél barátságosabb, lelkesebb, és összetartóbb társaságot nehéz találni. Csodás látni, hogy egy ilyen társasággal tudjuk nektek átadni a természetről a tudást, azt hogy figyeljünk, miben hol élünk, és óvjuk ezt. És minden évben látni, hogy mennyi új ismerettel mentek haza a táborból, és tudom, hogy már ti is figyeltek a mindennapokban, hogy óvjuk a Földet, amin élünk.

Read More

Bombay Bálint

Feladat: Szaki (Egyesületi elnök)
Én 10 évesen voltam először Süni táborban, és akkora élményt jelentett, hogy azóta minden évben ez jelenti a nyaralást, a legmeghatározóbb nyári programot. Azóta már kisfiam is követi ezt a példát, kedvenc tábora a Süni. Ezek a táborok valóban megváltoztatják a gyerekek gondolkodásmódját, és egy olyan közösséget teremtünk, ami egy életre szól. Eshet az eső, lehet fogvacogtató hideg, meg őrületes kánikula, jól eltévedhetünk, megcsíphet a darázs… minden élményre egy jó kis kalandként emlékszünk vissza. Hiába, no, a Süni Tábor a legjobb buli!
Én személy szerint nemcsak a társaság miatt járok vissza, hanem mert a környezeti nevelésnek ez a legfantasztikusabb módja: az erdőkről az erdőkben kell beszélgetni.
És így megmenthetjük a Földet.” 

Read More

Ferenczy Bálint

Becenév:Fery
Tábori posztok: Két évig mamasegédkettem, idén pedig remélhetőleg zenés szaki leszek, vagy papaként is bevethető vagyok.
Életben: A Pesthidegkúti Waldorf iskola gimnáziumi részlegében tevékenykedek aktív tanuló ként.
Hobbi: 7 éve vívok a vasas sc-ben, 2 éve már nem versenyszerűen. Továbbá Csellón gitáron és basszusgitáron játszom. Van egy bandám is (SEZLONY) ahol a basszusgitározáson kívül énekelek is.

Read More

Hanyecz Adél

Becenév: Nincs. Az Adél a legfunkcionálisabb név.
Tábori posztok: Voltam 2011-ben mamasegéd, amúgy azt csinálom, amire megkérnek. Budiásástól a játékfelügyelőségig mindent.
Életben: 2008-2013 között a Képző és Iparművészeti Szakközépiskola ötvös szakos tanonca, aranyműves szeretne lenni.
Hobbi: Földtúrástól kezdve a rajzoláson keresztül a gyapjúkikészítésig minden, ami mechanikus munka.

Read More

Tölgyesi Rebeka

Becenév: Rebeka
Tábori posztok: Táborvezető, szervező, lelkes botanikussegéd, belga hússertés

Életben: Egyetemre járok, 2007 óta vagyok különféle minősítésű sün
Hobbi: szeretek sütit sütni, túrázni és amikor csak tudok, Pénzesgyőrben tenni-venni: )

Read More