Gyenes Márton

Becenév: Marci, Purcimarci, Tesó
Tábori posztok: 1996 papaként kezdtem a Hódos-ér melletti bakonyi táborban. Papi Jósvafőn, túlélés szaki Senyő-völgyben, szakács egy másik senyő-völgyi táborban, szakács Pénzesgyőrben, papi Börzsönyben és még valami kimaradt, aszthiszem.
Jelenleg: Térinformatikus, vonalakat és poligonokat rajzolok, ortofotókat és DTM-eket állítok elő.

Read More

Gál Ildikó

Becenév: Ildancs
Tábori poszt: az első évben mami voltam, a későbbiekben néprajzos szaki.
Táborok ideje: Az 1990-es évek elején sünösködtem 4 nyáron át.
Jelenleg: biológiát tanítok a kelenföldi Bethlen Gábor Újreál Gimnáziumban.

Read More

Farkas Andrea

Becenév: Farki
Tábori posztok: Először mami voltam a Sopron melletti táborban (1989?), utána még 4x volt szerencsém sünitáborban részt venni, néprajzos, kézműves szakiként.
Jelenleg: A sünitáborozás stafétabotját már átadtam a nagyobbik fiamnak. A kicsi nagy bánatára még nem mehet, mert ovis. 1991. óta tanítok a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban történelmet, spanyolt és társadalomismeretet.

Read More

Vincze Viktor

Becenév:Vinc
Az egyesülettel 4-5 éve ismerkedtem meg egy közmunka alkalmával.
Tábori poszt süniben:rovarász
sündörgőben:fotózás
Életben: A Szent István Egyetemen elsőéves vadgazdamérnök hallgató vagyok.
hobbi:fotózás, túrázás, pókok

Read More

Ujhegyi Nikolett

Becenév: Niki, Raszti.
Tábori posztok: 2007-ben voltam először Sünitáborban egy csoporttársam jóvoltából, mint “lelkes mindenes”. A Pangea Egyesület azóta sem tud lerázni :). Az első években a madarász csoporttal (Bombay Bálinttal és Fazekas Judittal) vállvetve vezettük az állatos programot Patkó Laci szaktársammal együtt. 2009 óta mi vagyunk az újonnan létrejött vadas program (avagy “bestiológia”) szakijai. Ezen a programon állatokat, állatokra utaló jeleket (hang, lábnyom, hullaték) keresünk a Kissünökkel, illetve a természetvédelem és a vadászat rendszeréről szedegetünk fel morzsákat.
Életben: Vadgazda mérnök hallgató vagyok a Szent István Egyetemen. OKJ-s bizonyítványt szereztem Gombaszakellenőr-i, illetve Állatorvosi szaksegéd képzésből. Az emberi környezetben élő denevérekről, illetve az emberek denevérekhez történő hozzáállásából írom a diploma munkámat. 2005 óta dolgozom cukrászdában, mint pultos.
Hobbi: Rajzolgatás, denevérészgedés, kirándulás, Kissünök okítása :).

Read More

Takács Petra

Becenév: csak simán Petra
Tábori posztok: 2010 óta főállású mama vagyok süniben. Sündörgő táborban mindenes, 2012-ben pedig a konyhai brigád egy harmada 🙂
Életben: 2013-ban végeztem a Műegyetemen (gyógyszer)vegyészmérnökként, jelenleg a TEVA Gyógyszergyárban dolgozom Gödöllőn.
Hobbi: Szeretek jönni-menni, kirándulni, világot látni, sütni-főzni, olvasni, koncertre járni, filmet nézni… többek között 🙂

Read More

Szollár Andris

Becenév: sajnos igazi sün-specifikus nevet nem adott a sors… SzolárAndrisnak hívnak a legtöbben… esetleg: Benec-ikertesó 🙂
Tábori posztok: Már az első sünikbe is levittek a szüleim néhány napra, aztán 96-ban voltam először végig. A 97-es aggteleki szétázós táborban avatott Sumi Középsünné… sajnos ez a faj azóta kihalt. 99-ben már szersátras nagysün voltam és a Pangeához is csatlakoztam, aztán túlélős szakivá cseperedtem, igaz valódi álmom mindig is az Apasünség volt, majd egyszer ez is sikerül. Az elmúlt években összevissza kavarodtam, így több év kimaradt, 2009-től újra aktívabban próbálok részt venni a tábor életében.
Életben: Nemrég lettem diplomás Építő és Környezetmérnök: fenntartható fejlődés fényében környezetbarát építészetre és megújuló energiatechnológiákra szakosodtam.
Hobbi: Legszívesebben a természeti értékek fontosságát, világbékét, kulturális megértést és egyéb konstruktív konfliktus kezeléses világmegváltó gondolatokat próbálok híresztelni messzi tájakon való bungallóépítés, vagy hegymászás közben… esetleg harcitáncot járok 🙂

Read More

Stépán Ágnes

Becenév: Ági, Kommama
Tabori posztok: mama… a kommandós féle 😛
Életben: A Müszaki egyetemen végeztem vegyészmérnökként, és msot Svédországban biotechnológiában csinálok doktorit, és ha végzek lesz fából biomüanyagunk. 1997-ben Kissünként ismerkedtem meg a Süni táborral, majd egyszer nagysünként konyhán sündörogtem, mad az élet elsodort a szervezettöl, de hála az égnek én visszataláltam hozzájuk.
Hobbies: imádom a természetet, a sátrazást, a kirándulást, a zenét, a fura sportokat, de a normálisakat is, szeretek varrni /föleg szakadt kissün nadrágokat 🙂 / …és a maradék szabadidömben kommandós vagyok…

Read More

Rózsás Lívia

Becenév: Livi
Tábori posztok: 1998-ban, akkor még kissünként voltam először Süni táborban. Nagysünként botanász szaki, néprajz szaki, sünmama és szakács is voltam.
Életben: 2010-ben végeztem az ELTE művészettörténet és esztétika szakán, jelenleg kortárs képzőművészeti kiállításokat rendezek.
hobbi: Szabadidőmben szívesen olvasok (minél többet lehet annál jobb) és a két lábamon megyek, amíg el nem fáradok.

Read More

Poros Zsófia

2002 óta vagyok Pangeás és 2004 óta veszek részt geológus szakiként a Süni és Sündörgő Táborban. A sünmamaságot is kipróbáltam egyszer.
Az ELTE geológus szakán végeztem 2007-ben, azóta pedig doktorandusz hallgató vagyok ugyanitt.
Élvezem, hogy munkámból kifolyólag  is sok időt tölthetek a természetben.

Read More